• Facebook Clean
  • Twitter Clean

Avisen skrev;

 

I den lille landsby Gjurup, lidt uden for Hjørring, har ArtVisten sit værksted og ikke mindst galleri. Galleriet er dog et lidt mere specielt et af slagen.

Ægteparret Vibeke og Jimmi Sigsgaard er de kreative hjerner bag ArtVisten, og Vibeke laver skulpturer i makemake. Fugle, høns, ænder og grise er kun nogle af de skulpturer, hun laver i værkstedet på Løkkenvej 335.

Gennem de seneste år har ArtVisten forvandlet deres have til en sand skulpturpark. Gamle hestevogne, redskaber fra bondegården, en campingvogn fra dengang oliekrisen ramte Danmark og en Ferguson blever smukt i iscenesat med de håndlavede skulpturer. Svaneparret ved søen og de åbne døre mod markerne er kun få af de scenarier, man kan opleve i den åbne have.

Jeg kiggede forleden aften forbi den oplyste have og prøvede at indfange stemningen. Billederne kan desværre ikke 100 procent gengive det, mine øjne så.

Hvis billederne er inspirerende, kan jeg kun anbefale, at man selv kører en tur forbi Løkkensvej 335 i Hjørring og oplever det med egne øjne.

ArtVisten er bestemt et besøg værd!

Jens Kranen

link til artikkel; http://flaskeposten.nu/nu-taendes-tusind-julelys/?fbclid=IwAR2h2Eg9AmDoSBW3Sl2Any1nuARDrK30Lp1-G2qQNvZz7NGlX_9XOMLHoD8#jenskranenphotography

Velkommen

Vi har åbent dagligt fra kl. 15-18

Vi har åbent hverdage fra kl. 15 - 18 og når flagene er oppe ud til vejen.

Vi holder åbent de fleste weekender fra 11-15

kontakt os evt. på tlf 30204509

Art VisTen´s have er altid åben, og du er velkommen til at medbringe din kaffekurv og nyde dens indhold i haven.

Unik havekunst / kunsthåndværk kan købes og har du ønsker vil vi forsøge at lave disse. 

kik ind på Løkkensvej 335, 9800 Hjørring