Haven i Gjurup


Livet tilbyder mange valg, galleri Art VisTen, er kærligheden til naturen, det levede liv, med de mange fortællinger, udtrykt i kunsthåndværk, malerier og vores 3/4 hektar store have, som fungere som, mini museum, galleri/skulpturhave, sansehave, staude og meget mere.

​Drømme er skabt af tro, håb og kærlighed. Vores have er opstået, af disse drømme.

Her er plads til, at se græsset, svinge sig i vinden, slappe af, fra en travl hverdag. lade sanserne mærke naturen.

Det levede liv, fortælles i gennem vores mini museum, oplev camping i halvfjerdserne eller fortællingerne, om livet på landet

eller lidt historie fra USA og meget meget mere.

Tag familien med og måske, har din familie også en historie, der skal gives videre til den næste generation.

Rundvisning kan bestilles på tlf. 30204509. Varighed fra en halv til en time. pris 400 kr.

Oplev unika kunsthåndværk i galleriet og havekunst i skulpturhaven, som den gyngende dame, svaner ved søen, kæmpe hane og meget mere. Alle skulpturer er lavet med hånden og hjertet på det rette sted.

De skønne skulpturer kan købes med hjem.

Oplev havekunstens tilbliven i værkstedet.

Vores kærlighed til naturen ses i haven, hvor der er plads til insekter, sommerfugle, og alle de andre vilde dyr, der besøger haven.

Haven skifter udtryk, igennem hele året, fra forårets smukke blomster, sommerens dufte og varme, efterårets farver og vinterens nøgne grene og mørke.

Når vinter mørket kommer, sætter vi lys på haven, i midt november pyntes der op med julelys og hygge.

Derfor, er haven altid et besøg værd, hele året.

Vi tilbyder køb af kaffe og the og noget koldt.

Hold øje med, hvornår vi tilbyder ekstra oplevelser i haven.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber du vil nyde dit ophold hos Galleri Art VisTen.

Mange hilsner Art VisTen

Find os

Løkkensvej 335

9800 Hjørring.

tlf 30204509


Avisen skrev

I den lille landsby Gjurup, lidt uden for Hjørring, har ArtVisten sit værksted og ikke mindst galleri. Galleriet er dog et lidt mere specielt et af slagen.

Ægteparret Vibeke og Jimmi Sigsgaard er de kreative hjerner bag ArtVisten, og Vibeke laver skulpturer i makemake. Fugle, høns, ænder og grise er kun nogle af de skulpturer, hun laver i værkstedet på Løkkenvej 335.

Gennem de seneste år har ArtVisten forvandlet deres have til en sand skulpturpark og mini museums have. Gamle hestevogne, redskaber fra bondegården, en campingvogn fra dengang oliekrisen ramte Danmark og en Ferguson blever smukt i iscenesat med de håndlavede skulpturer. Svaneparret ved søen og de åbne døre mod markerne er kun få af de scenarier, man kan opleve i den åbne have.

Jeg kiggede forleden dag forbi den smukke have og prøvede at indfange stemningen. Billederne kan desværre ikke 100 procent gengive det, mine øjne så.

Hvis billederne er inspirerende, kan jeg kun anbefale, at man selv kører en tur forbi Løkkensvej 335 i Hjørring og oplever det med egne øjne.

ArtVisten er bestemt et besøg værd!

Jens Kranen


Get involved and become a volunteer.

Contact us today.

 
 
 
 

Sponsors

Supported by companies like

Company

Company

Company

Company